Deputatul Eugen Bejinariu - ajutoare de 17.000 de euro pentru sinistraTI
2008-08-05 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
Transportul de ajutoare va ajunge, miercuri, īn Radauti
Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu va aduce, īn nume personal, un transport de ajutoare īn valoare de 17.000 de euro pentru sinistrati. Transportul va ajunge miercuri la Radauti, iar de aici pachetele vor fi distribuite de deputat si echipa sa unor familii din zonele afectate de inundatii. Bejinariu va aduce 700 de paturi, 10.000 de pet-uri de apa plata la 2 litri si 10.000 de conserve. Conform deputatului, colegul sau din Vrancea, deputatul George Baiesu, 1-a informat ca va trimite, īn perioada urmatoare, un transport de materiale de constructii destinate unor asezaminte sociale afectate de inundatii. Organizatia Judeteana Suceava a PSD, prin presedintele Gavril Mīrza, a anuntat ca si alte organizatii PSD din tara au venit sau vor veni īn sprijinul familiilor care au avut de suferit de pe urma calamitatilor.
PSD suceava continua colecta de fonduri pentru sinistrati
Mīrza a declarat, ieri, īntr-o conferinta de presa, ca de la PSD Constanta vin spre Suceava trei TIR-uri cu saltele, paturi si alte materiale de prima necesitate, la fel si de la Dolj si Vaslui, cu cereale si materiale de constructii. „īn contul organizatiei judetene s-au strāns din donatii 300 de milioane de lei vechi. Sunt actiuni pe care le facem cu sufletul si nu dorim sa politizam prea mult. Cred ca uneori se exagereaza, cānd cu cāteva sticle de apa minerala se apare pe toate televiziunile nationale", a afirmat Gavril Mīrza.
Acesta a mai spus ca actiunea de colectare a ajutoarelor pentru sinistrati va continua toata luna august si se va prelungi si īn luna septembrie, daca va fi necesar. Liderul PSD a facut din nou apel la Guvern, sa tina cont de cāt de grav a fost afectata infrastructura judetului Suceava, atunci cānd va repartiza fondurile pentru refacere. „Dupa o saptamāna de la inundatii. īn judet mai sunt īnca localitati unde se poate ajunge doar pe calea aerului. Oamenii de acolo sunt disperati si au nevoie de sprijin", a mai spus Gavril Mīrza.
Articol preluat din Monitorul de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008