Deputatul Bejinariu il ameninta cu destituirea pe seful Politiei, acuzandu-l ca sustine PD-L
2009-12-04 - Obiectiv de Suceava Eugen Bejinariu
potrivit parlamentarului social-democrat sucevean, comisarul sef Ioan Nicusor Todirut ar avea un parteneriat cu PD-L, în loc sa aiba un parteneriat cu electoratul si nu ia masurile care ar trebui luate în cazurile legate de incidentele semnalate de PSD
Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a criticat comportamentul sefului Inspectoratului de Politiei Judetean Suceava, comisar sef Nicusor Ioan Todirut, despre care a spus ca este partinitor fata de PD-L. Deputatul Eugen Bejinariu i-a cerut sefului Politiei judetene sa nu faca parteneriat cu PD-L, “însa el nu a înteles acest lucru”. „O sa înteleaga foarte curând în momentul în care îi voi duce viitorului ministru de interne dosarul cu toate plângerile noastre si cu toate adresele pe care ni le-a trimis domnul Todirut, raspunsuri în doi peri. Noi îi dam si faptuitorii si locurile si faptele si domnia sa ne da raspunsuri ca nu stie, ca nu a gasit, ca nu a facut dar o sa faca în continuare tot ceea ce este posibil. O sa-i usureze munca viitorului ministru de interne ca sa-l puna pe liber pe domnul Todirut”, a spus Eugen Bejinariu.
El a mai adaugat ca spera ca de data aceasta seful IJP Suceava sa nu se mai ascunda timp de trei ani invocând diverse considerente de ordin medical pentru a-si salva postul asa cum a facut-o anul acesta. „Ma gândesc ca nu o sa reuseasca sa mai stea internat pe la Spitalul Militar, pe la Socola pentru ca asta a facut în 2009. Asa a reusit sa dribleze conducerea Ministerului de Interne”, a afirmat deputatul Eugen Bejinariu. (D.P.)
Articol preluat din Obiectiv de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008