Boc, vazut de Bejinariu ca un cizmar prost cu porniri comuniste
2010-04-10 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
„Performantele acestei guvernari sunt desavârsirea dezastrului”, a declarat într-o conferinta de presa deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu, care a criticat cu vehementa „guvernarea portocalie”, pe care a acuzat-o de lipsa de viziune si de incompetenta. În opinia parlamentarului social democrat, premierul Emil Boc este „un cizmar si un croitor prost care are porniri comuniste”.

„Ne-am întors dupa 20 de ani de la Revolutie la cizmarie si croitorie. Cizmarie si croitorie de proasta calitate. Un cizmar si un croitor prost care se cheama Boc. Un cizmar si un croitor Boc care are porniri comuniste, care doreste o singura lege, un singur om, o singura televiziune. Eventual un singur moderator, în persoana domniei sale, si un singur invitat, domnul Traian Basescu. Emil Boc taie ca un cizmar si ca un croitor prost, fara sa masoare. Singurul lucru pe care-l stie domnul Boc este sa taie cheltuielile. Nu conteaza daca e bine sau nu. Aceasta este guvernarea Boc”, a declarat Bejinariu.
Potrivit deputatului PSD de Suceava, Emil Boc este preocupat mai degraba de cum sa mai acceseze un împrumut de la FMI decât de problemele sociale si economice ale României.
„20 de miliarde de euro au fost împrumutati de guvernul de dreapta al domnului Boc pâna acum si nu se stie ce s-a facut cu ei si se gândeste deja la un alt împrumut. Copiii, nepotii, stranepotii nostri vor mosteni o tara cu foarte multe datorii. Estimarile spun ca în 2010 datoria României va ajunge la 40% din PIB”, a spus Bejinariu.
Articol preluat din Monitorul de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008