Bejinariu vrea sa stie de ce politistii suceveni au fost pusi sa pazeasca bannerele PD-L
2009-12-01 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat ca, dupa validarea viitorului guvern, va solicita noului ministru de Interne sa vina īn fata Comisiei de aparare a Camerei Deputatilor pentru a raspunde la īntrebarea „de ce politistii suceveni au fost obligati sa pazeasca bannerele domnilor Flutur si Basescu”.
Bejinariu a declarat ca detine informatii potrivit carora politistii suceveni, inclusiv cei de la Judiciar si Economic, au fost obligati sa pazeasca bannerele PD-L pe perioada campaniei electorale, īntre orele 21-5, si l-a acuzat pe seful Inspectoratului Judetean de Politie, Nicusor Todirut, ca face politica PD-L.
„Īn fiecare noapte īn aceasta perioada de campanie electorala fiecare masina a Inspectoratului de Politie a facut minim 350 de kilometri. De unde a avut bani de carburanti pentru un lucru care nu este de competenta IPJ? Repet, vorbim de criminalisti, de Judiciar, de Economic, oameni care au probleme importante de rezolvat si care se ocupa de paza afiselor. Au fost dislocati de la activitatea lor de baza si nu este normal. Domnul Todirut trebuie sa īnteleaga ca nu este īn slujba PD-L, trebuie sa īnteleaga ca este īn slujba cetateanului. Toata lumea plateste taxe. Taxele nu sunt platite numai de PD-L”, a declarat Bejinariu. El a mai spus ca la Dorna Arini un politist pe nume Cīrneala a transportat cu masina persoana cetateni la vot la primul tur de scrutin din 22 noiembrie.
Articol preluat din Monitorul de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008