Bejinariu crede ca premierul desemnat isi va depune mandatul
2009-10-17 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu i-a solicitat, ieri, premierului desemnat, Lucian Croitoru, sa urmeze modelul Theodor Stolojan si sa-si depuna mandatul în acest weekend, deoarece nu are sustinere majoritara în Parlament.
Bejinariu a declarat, într-o conferinta de presa, ca în Parlament exista o majoritate solida, stabila, iar PD-L nu are nici un drept sa faca o propunere de premier, întrucât este partid minoritar.
„În acest weekend, domnul Croitoru trebuie sa-si depuna mandatul, ca si Stolojan, pentru ca va vedea ca nu are sanse de sustinere în Parlament”, a spus Bejinariu.
El a aratat ca premierul desemnat de presedinte, Lucian Croitoru, are doar sustinerea lui Traian Basescu si acest lucru nu este suficient pentru ca un nou guvern sa fie aprobat de Parlament.
Eugen Bejinariu a criticat si gestul PD-L de a-i propune presedintelui sa-l nominalizeze tot pe Emil Boc premier, desi acesta si cabinetul sau tocmai fusesera demisi de forul legislativ. „Este cel putin hilar”, a comentat deputatul.
Articol preluat din Monitorul de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008