Bejinariu considera ca alianta cu PRM arata adevarata fata a PD-L
2008-09-06 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat ca social democratii nu au fost surprinsi de alianta PRM – PD-L, precizând ca atunci când vine vorba de democrat-liberali „nu ne mai surprinde nimic”. Bejinariu considera aceasta alianta „foarte interesanta si binevenita” pentru ca ea arata de fapt adevarata fata a PD-L.
„În ultimul moment, democrat-liberalii au gasit si formula ideala pentru câstigarea alegerilor, prin alianta cu PRM, si ati vazut ca acum, cu trei luni înainte de a termina mandatul Parlamentului, face orice sa racoleze parlamentari ai PRM si, mai mult chiar, se sustin reciproc. PRM a cedat la Camera Deputatilor functia de secretar general, iar PD-L a sustinut la Senat PRM pentru postul de vicepresedinte”, a aratat Bejinariu.
El a caracterizat PD-L ca fiind un partid „care face orice” numai ca sa câstige voturi, „un partid fatarnic”. „Eu cred ca a pierdut deja voturi prin alianta cu PRM si va pierde în continuare. Poate o sa vedem ca acea contestatie a PRM privind legea votului uninominal va fi acceptata de catre Curtea Constitutionala si, mai mult de atât, va fi declarata neconstitutionala si s-ar putea sa mergem la alegeri pe liste. De unde sa stim ca nu e o întelegere între PRM si PD-L în acest sens. Orice este posibil”, a mai spus Bejinariu.
Articol preluat din Monitorul de Suceava

Articole si interviuri din presa