Bejinariu cere PD-L sa prezinte bilantul guvernarii PD-L - PNL
2008-10-30 - Obiectiv de Suceava Eugen Bejinariu
Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a declarat, ieri, ca, in loc sa depuna motiune de cenzura impotriva unui guvern care intra in campanie electorala, PD-L ar trebui sa prezinte bilantul guvernarii de dreapta la care a participat si care a pus in aplicare programul de guvernare PD-L-PNL. Bejinariu a spus, intr-o conferinta de presa, ca PD-L si PNL fac doar circ, aratānd ca motiunea de cenzura a PD-L este culmea ipocriziei.
Bejinariu considera ca in loc sa depuna motiuni de cenzura fata de un guvern care intra peste trei zile in campanie electorala, PD-L ar fi trebuit sa prezinte bilantul guvernarii Aliantei PD-L-PNL.
"Mai mare ipocrizie la acest partid nu cred ca exista", a spus Bejinariu, care a subliniat ca tot ceea ce intāmpla in prezent in Romānia este rezultatul guvernarii Aliantei PD-L-PNL.
"Boc impreuna cu Stolojan vorbesc de motiune de cenzura pentru demiterea Guvernului. Care Guvern? Noi mai avem guvern? Guvernul intra in campanie electorala si pestre trei zile isi incheie mandatul", a spus deputatul PSD, care considera ca motiunea de cenzura sau plāngerile penale anuntate de PD-L nu sunt decāt "circ orchestrat de PD-L".
El a mai spus ca PSD are solutia concreta si a anuntat ca prima masura a viitorului guvern PSD rezultat dupa alegerile parlamentare va fi sa anuleze OUG de prorogare a termenului de aplicare a legii de majorare cu 50% a salariilor profesorilor si ca prin motiunea depusa, PD-L face doar circ
"Sa terminam cu circul facut de alianta PD-L-PNL, cu motiuni de cenzura anuntate sau cu plāngeri penale. Dupa alegeri vom cāstiga guvernarea si PSD va avea ca prima initiativa anularea OUG adoptata de Guvern de amānare a legii salarizarii cadrelor didactice si aplicarea legii cu data de 1 octombrie", a spus Bejinariu. PD-L a depus, miercuri, la presedintele Senatului, motiunea de cenzura intitulata "Educatia ramāne. Guvernul pleaca", care a fost semnata de 132 de parlamentari, din PD-L, PSD, PC si PRM, numarul minim de semnaturi necesar pentru depunerea acesteia fiind de 116. (D.Z.)
Articol preluat din Obiectiv de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008