Bejinariu acuza PD-L si PNL ca au furat la start
2008-10-23 - Monitorul de Suceava Eugen Bejinariu
Candidatul PSD la Camera Deputatilor în colegiul Siret, deputatul Eugen Bejinariu, a acuzat PNL si PD-L ca „au furat la start”. Bejinariu s-a referit la faptul ca, desi nu a început campania electorala, liberalii si democrat liberalii au împânzit judetul cu afise si bannere, lucru pe care-l considera incorect.
„Din punctul meu de vedere au furat la start. Ca la orice competitie, si aceasta este o competitie, chiar daca nu este una sportiva, trebuie sa dam dovada de fair- play si sa luam startul cu totii în acelasi timp. Ati vazut ce se întâmpla în competitiile sportive: cine fura la start este eliminat de catre arbitri. La competitia noastra arbitrul este electoratul si cred ca e cazul ca electoratul sa-i elimine prin vot din competitie”, a spus Bejinariu.
Protest public împotriva modului de lucru al DNA
Parlamentarul social-democrat a criticat implicarea DNA în competitia politica, care, prin angajatii sai, face „politie politica”.
„DNA, prin angajatii sai, nu spun procurori, pentru ca nu dau dovada ca sunt procurori, ci sunt simpli angajati ai PD-L, face politie politica, se implica în lupta politica si nu da voie ca aceasta campanie sa se desfasoare în mod democratic”, a spus Bejinariu.
El a facut referire la actiunea declansata de DNA la Suceava de audiere a consilierilor judeteni din mandatul trecut cu privire la transferul de catre Consiliul Judetean a sumei de cinci milioane de euro firmei Bucovina Ecotermgaz din creditul de 86,7 milioane de euro angajat de la Deutsche Bank Londra, în vederea implementarii proiectului „Utilitati si mediu la standarde europene”.
Bejinariu crede ca tinta sunt consilierii PSD. „Proiectul utilitati si mediu era unul dintre cele mai mari proiecte din tara la vremea respectiva. Ce doresc acesti procurori? Ar trebui sa iasa public sa spuna aceste lucruri si sa se retraga din aceasta competitie. DNA are cu totul alt rol, nu de a chema consilierii judeteni si a-i hartui. Protestam public fata de acest mod de lucru”, a mai spus Bejinariu.
Articol preluat din Monitorul de Suceava
 
 
  Articole si interviuri din presa
 
© Bejinariu.ro 2008